HOMEMADE: BOLOGNESE SPAGHETTI




Hello everyone!

I hope that you're enjoying your Sunday with the family and the comfy places at your house. We love Sundays because after going to church, my husband and I have time to make some special food and desserts to enjoy that special day. Today, my husband made one of his specialities, Bolognese Spaghetti.  I wanted to share this easy and fast recipe that you can make in your homes and enjoy with your families. Here is the recipe.

Ingredients:

Serves 6 people.

1lb. of ground Italian Sausage 
4 garlic cloves minced
1//4 tsp. crushed red pepper flakes
6 cups of crushed tomatoes
1 tbsp. dry basil flakes
1/2 tbsp. dry oregano flakes
1 tsp of salt

Cook the Italian Sausage in a pan with minced garlic cloves. After sausage is cooked, add red pepper flakes and cook for 30 more seconds. Add the tomatoes, basil, oregano and salt and cook until the sauce is thickened. Serve over your favorite spaghetti or pasta adding your favorite Parmesan Cheese.

Enjoy!

------------------------------------------------------------------------

¡Hola a todos!

Espero que estés disfrutando tu domingo con la familia y los lugares más cómodos de tu casa. Nos encantan los domingos porque después de regresar a la iglesia, mi esposo y yo tenemos tiempo para hacer algunas de nuestras especiales y postres para disfrutar de ese día tan especial. Hoy, mi esposo hizo una de sus especialidades favoritas, Espagueti a la  Bolognesi. Quería compartir con ustedes esta receta rápida, deliciosa y fácil de preparar en sus hogares y disfrutar con la familia. Aquí está la receta

Ingredientes:

Para 6 personas

1 libra. de chorizo italiano molido
4 dientes de ajo picados
1 /4 cdta de pimiento rojo seco
6 tazas de tomates aplastados
1 cda. de albahaca seca
1/2 cda. de orégano seco
1 cdta. de sal


Cocine el chorizo italiano en una olla con los dientes de ajo picados. Después de que el chorizo esté cocinado, agregue las hojuelas de pimiento rojo y cocine durante 30 segundos más. Agregue los tomates, la albahaca, el orégano, la sal y cocine hasta que la salsa se espese. Sirva encima de su espagueti o pasta favorito agregando el queso parmesano que más te guste. 


¡A disfrutarlo!






Comentarios

Entradas populares